Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijnklachten. Chronische pijnklachten ontstaan wanneer pijnklachten langer dan 3 maanden aanwezig zijn. De functie van acute pijn en de daarbij behorende relatie met de oorzaak ik komen te vervallen. Vaak ontstaan chronische pijnklachten door langdurige eenzijdige houding en beweging. 

Bij de start van het behandeltraject brengen we in kaart wat de klachten zijn en hoe u deze ervaart in uw dagelijks leven. Het doel van onze behandeling is bewustwording van uw houding en beweging en het aanleren van handelingen om met de pijnklachten om te gaan. Door de oefeningen en opbouw van de behandeling kan het lichaam zich aanpassen waardoor natuurlijk herstel mogelijk is en pijnklachten kunnen verminderen. U krijgt weer vertrouwen in uw eigen lichaam en bent in staat om dagelijkse bezigheden op te pakken omdat pijn uw leven niet meer bepaalt. U krijgt de regie weer terug in uw dagelijks functioneren.

Oefentherapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket van uw zorgverzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar wat uw vergoeding is. U kunt direct een afspraak bij ons inplannen, een verwijzing van uw huisarts is niet nodig.